ΕΙΔΙΚΗ ΑΦΙΕΡΩΣΗ


Σκοπός του συγκεκριμένου χώρου είναι να δώσει και πάλι πνοή στη μαγεία του καρδιοχτύπι- ενός χώρου που σίγουρα θα θυμούνται όλοι οι φίλοι & μη του Χρήστου (Star, 43) για τις υπέροχες ποιητικές & ποιοτικές στιγμές ακούγοντας τον να μας μιλάει για τα αστέρια κ το σύμπαν & να εξηγεί με τόσο πηγαίο ταλέντο και μεταδοτικότητα φαινόμενα της φυσικής γεμίζοντας σε γνώση & κάνοντας σε να ταξιδεύεις σε άλλους κόσμους με αυτή τη χρυσοκέντητη λάμψη της μοναδικής του προσωπικότητας. Ένας επιστήμονας φυσικός στο επάγγελμα, κάτοικος Δανίας με καταγωγή από το Αγρίνιο, σημαντικός ομιλητής σε πανεπιστήμια της Ελλάδος & εφευρέτης συσκευής παραγωγής ενεργίας ‘βασισμένης στα 4 στοιχεια της φυσης.

Πολλές ήταν oι διακρίσεις του επίσης στη τοξοβολία (πρωταθλητής στο παρελθόν). Ο Χρήστος έφυγε ξαφνικά τον Απρίλη του 2015 από οξία λευχαιμία χωρίς να προλάβει να να πει αντίο στους αγαπημένους φίλους όντας σε πολύ αδύναμη θέση.

Στο όνομα και τη μνήμη αυτού του ανθρώπου δημιουργήθηκε και πάλι το chat με τη βοήθεια αξιόλογων ανθρώπων στο κομμάτι της τεχνικής υποστήριξης και όχι μόνο, τους οποίους ευχαριστώ θερμά για την υπομονή & επιμονή τους!

Με εκτίμηση,
Maraki.